Ana içeriğe atla

Türkiyeyi Kimse Kurtarmadı Bir Başka Açıdan 'Türkiye Cumhuriyeti

Bir Başka Açıdan 'Türkiye Cumhuriyeti ?

T.C. bir İNGİLİZ – SİYONİST – MASON PROJESİDİR.!?
Türkiyeyi Kimse Kurtarmadı!

Tarihi gerçekler de bunun en büyük ispatıdır..Zaten sadece Resmi Propagandayı yani okul kitaplarını,televizyonlarda bize dayatılanı anlatılanı fazla beynimize yaklaştırmadan daha sağlıklı bir mesafeden ve objektif gözlerle 89 yıllık tarihi takip ve analiz edersek kolaylıkla bunun ap açık bir Proje olduğunu görür ve anlarız.

T.C. projesinin en önemli maddeleri;

1-Halifeliği kaldırmak (böylelikle İslam dünyasını başı boş bırakmak istediler. sonuçları ise ortada,Osmanlıdan sonra hiçbir müslüman ulus ve devlet siyonist saldırılar ve iç çatışmalar yüzünden sükunet ve huzuru asla bulamamıştır)

2- Türk milletini yavaş yavaş İslam’dan uzaklaştırmak (böylelikle Cihad etmesini engellemek, Yurtta Sulh (SUS) Cihanda Sulh (SUS) söyleterek, Türkün cenk etmesini engellemek, 1000 yıldır batıyı olduğu tehlikeden artık kurtarmaktı)

3-Türk milletini zamanla kendi kültüründen, İslam tarihinden uzaklaştırıp büyük kısmını batı kültürü ile birleştirip, geri kalan kısmınıda İslam öncesi inanç ve geleneklerle doldurmak.(Atatürkün putlaştırılmış heykelleri karşısında 89 yıldır and içip marş okuyarak eğitim görüyoruz.Uyanın,Putları heykelleri kıran, parçalayan Muhammed (s.a.v) görse bu halinizi ne söylerdi bir düşünün? )

4-İstanbul için Napoloen şöyle demiş; İstanbulu kim yönetirse dünyayı o yönetir. İşte bu yüzden boğazlara kadar inen Ruslara İstanbulu kaptırmamak için Osmanlı Rus ilişkileri yok edilip T.C. devleti kurulmalıydı.

5-Rusların sıcak sulara inmesini engellemek için yine T.C. kurulmalıydı,Karstan Hataya kadar olan bölge Ruslardan korunmalıydı.

Şimdi bu başlıkları ve diğer konuları izah etmeye çalışacağım,iyi okuyun tamam mı ?
Türkiye yani osmanlıdan kalan anadolu toprakları dış güçler tarafından bölünmüş bölge bölge alınmıştır.yunanların işgal etttiği topraklar sadece izmir ve trakyanın bir bölgesinden ibaretti.Ozaman şöyle anlatayım size;
1. M.Kemal yunanlılar dışında diğer devletlere tek bir kurşun bile sıkmamış ve onun yönettiği asker,ingiliz,fransız,italyanlar ile savaşmamıştır. çünkü bunlar zaten kendileri çekildi.
Savaşanlar milletlerin,köylülülerin kendi imkanlarıyla mücadele verenlerden başka hiçbirşey değildir.

2-Yunanlılar bir anlık eskişehire kadar gelmiş olsalar bile M.Kemalin başında bulunduğu askerle tam anlamıyla çarpışmadan geriye doğru yakarak ve yıkarak geri çekilmiş, ve M.kemal izmire varmadan bunlar gemilerine binip apar topar korkup kaçmıştır.. Kimden korktuklarını söyleyeyim mi ? İngilizler ! Çünkü Mustafa kemalin bu savaşta kaybedilmesi bütün planların sonunu getirecekti.İşte o Denize döktük bir uydurmadır öğrenin sizde..!!

Şimdiii, Bunlardan şunu anlıyoruz. M.kemal olmasaydı bile ingilizler, fransızlar ve italyanlar kendi emellerine siyasi anlamda artık ulaşınca geri çekilip evlerine dönmüşler. Amaçsa Büyük İsrail Devleti emelidir. Ve bunu 2.Dünya savaşından sonrada başarmışlardır.Bir zamanlar Osmanlılara ait olan filistin toprakları 10 15 yıl sonra Kudüste resmi olarak devlet haline getirilmiştir en sonunda. Osmanlı izin vermiyordu buna, çünkü Kudüs peygamberler şehriydi ve orayı kaybetmek ruhani bir huzursuzluk ve güçsüzlük getirecekti Osmanlıya. Hatta Dünyanın en zengin Yahudilerinden ve ABD devletini kuran Rothchild Ailesi Abdülhamite ’’ Kudsü bize verin hem bütün borçlarınızı silelim hemde üstüne para verelim’’ diye getirilen küstah teklifine karşı Osmanlı Padişahı Abdülhamit neredeyse teklifi getiren Rotchild ailesinden olan şahsı öldürüp kellesini geri yollayacaktı. (Kudüs Kanla Kazanıldı,Ancak Kan ile Alınır.Abdülhamit Han.)

Ama T.C devleti ne yaptı.? Bedava verdi.

Öyle ise ;Ey zavallı Kemalistler! ‘’O olmasaydı, bizi kurtarmasaydı’lardan ne zaman vazgeçeceksiniz?
Ya da artık farkında olmadan Siyonistlerle işbirlikçi olduğunuzu ne zaman anlayacaksınız? bu Türk,Müslüman hatta insan düşmanı yobaz zihniyetten artık vazgeçin..!
Bazı yobaz kemalistler ‘’o olmasaydı biz müslman olmazdık, türk olmazdık’ falan saçmalıklarını durmadan papağan gibi ezberlemiş tekrarlıyorlar..Bu şekilde bazı bazı tv kanallarında çıkıp saçmalıyorlar, ama nedense o müslümanlığı savunan Tv kanalları her yılbaşında da stüdyolarını çamağaçları ile süslüyorlar. Ve o şekilde konuşan kemalisterde evlerine çamağacı alıyor biliyoruz..Bu müslümanlık çelişkisini nasıl izah edeyim başka hıı ???.

İŞTE; Batı için en etkili ve en az kayıplı, en az masraflı müslüman türk tehlikesinden kurtulmanın adı, T.C Projesidir.
Bakın hristiyanlar diyorlar ki ortodoksluğun başı vatikan olacak, ama islam dünyasının halifesi olmayacak.görüyormusunuz rahatlığı ?

Merak ediyorum acaba osmanlı parçalandıktan sonra Suriyeyi kim kurtardı ? Milleti savaşmı verdi siyonistlere karşı.? Osmanlıdan sonra Irakı kim kurtardı siyonistlerden ? Hicazı kim kurtardı ? Yemeni kim kurtardı ? Libyayı kim kurtardı ? Msırı kim kurtardı ? Fas’ı, Cezayiri, Tunusu kim kurtardı ? anlamıyormusunuz hala ? Bu ülkeler nasıl kurtulduysa tertemizce Türkiyede okadar kurtuldu !!!! Biz hiçbirşey yapmadık. Atatürk hiçbirşey yapmadı..Irakın sınırını kim çizdiyse T.C’ninde sınırını O çizdi. Suriyenin, Libyanın, Mısırın sınırını kim çizdiyse T.C’ ninde sınırını O çizdi.Düşünün bir, Irak, Suriye, Yemen, Hicaz, Mısır vb bunların hepsi Osmanlının vilayetleriydi. Tam 600 yıl bizim vilayetlerimizdi..Ve söylüyorum; Irakın Suriyenin Mısırın düzenini rejimini kim kurduysa Türkiyeninde rejimi O kurdu. Şimdi dersiniz ki; ‘’Avrupalılaşmasaydık bugün cahil,cuhal,köhne,ve hala yerimizde din ile sayıyor olurduk.’’ diye serzenişlerinizi duyar gibiyim.? Peki kimsenin haberi varmı Abdülhamit’in Japonya cumhurbaşkanına yürüyen ve ezan okuyan,konuşan bir kurmalı ROBOT hediye ettiğini? Bilmezsiniz,çünkü bilemezsiniz.işiniz gücünüz ancak araştırmayıp muhalefet yapmak.Ama biz biliyoruz işte.Çünkü biz araştırıyoruz güzel kardeşim. Bizim FARKımızda burda zaten..

Pekii, ben size bir şey söyleyeyim. Bu ingilizler, Fransızlar,İtalyanlar, Yunanlar gitmeseydi de,ülkemize tamamen sahip olsalardı, kalsalardı ne yaparlardı Allah aşkına.? Bak güzel kardeşim, Bak kandırılmış bacım;
İngiliz bu millete Kuran’ı yasaklayamazdı, İngiliz bu ülkede idam edilen Menderes dönemine kadar ezanı türkçe okutamazdı, ingiliz bu ülkede dini köhneleştiremezdi, İngiliz kendi yumruğuyla hilafeti kaldıramazdı..Şeriatı kaldıramazdı..Erkeği kadın, Kadını erkek yapamazdı,Ateist yapamazdı vb bunların hiçbirisini bu millet, bir ingiliz şerefsizine ölümü pahasınada olsa asla yaptırmazdı tamam mı !
Ama ismet İnönü ve onun gibi düşünen insanlar ordumuzuda kandırdılar,milletimizide kandırdılar,hilafetide kaldırdılar,1950’li yıllara kadar ezanı türkçede yaptırdılar, peygamberimizin ‘’sarık meleklerden gelmedir,takın’’ dediği sarığıda kaldırdılar, islam yazısınıda kaldırdılar,Ateistte yaptılar,travestide yaptılar,teröristte yaptılar, yaptılar da yaptılar..

O kadar yaptılar ki; aynı dönemde komunist Rusya tam bir Komunist devrim yaptı ama kiril alfabesini değiştirmedi, ANLAYABİLDİN Mİ şimdi amcaoğlu ?!!



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Vehbi Koc, Haim Nahum’un oğludur.

Vehbi Koc, Haim Nahum’un oğludur. Haim Nahum, Osmanlı Bankasından çaldığı paraları İsviçre’ye aktardı. Haim Nahum çaldığı paraların yarısını bir oğlu Bernar Nahum’a diğer yarısını da diğer oğlu Vehbi Koç’a verdi. Bernar Nahum ve Vehbi Koç o rtaklasa BEKO’yu kurdular. Vehbi Koç’un serveti, Osmanlı Parasıdır. ***** “Koç ve Doğramacı ailesini yakın izlemeye almak gerek.. Vehbi Koç kimdir? Bakarsınız ipin ucu Bandırma vapuruna kadar gider.. Bernard Nahum da çok önemli bir isim ve tabii Haim Nahum Efendi de öyle.. Koç deyince bugün akla Mustafa Koç, Rahmi Koç gelse de, aslında Koç ailesinin asıl önemli isimleri Kıraçlar. İnan Kıraç da damat..! Bu Hayim Nahum adı önemli.. Lozan’ın perde gerisindeki Siyonist o.. Türkiye’deki “Arap Düşmanı Kemalist Milliyetçilik”i n sponsoru da O. Daha sonra gitti Nasır’a danışman oldu, Arap Yahudilerini örgütledi ve Türk düşmanı Arap milliyetçiliğin in liderliğini üslendi..! Arap düşmanı Kemalist Türk milliyetçiliği fikrinin arkasında kimler vardı bakın bakal

israil’in 2. cumhurbaşkanı Atatürk’ün hocası Şemsi Efendinin oğlu

SABETAY ve PAKRADUNİ’ ler   Selanikli'nin yakın dostları TSK’nın hazırladığı “Atatürk Köşesi”nde Mustafa Kemal Paşa’nın boyunun 1.74 olduğu yazıyor. Bugüne kadar 1.68 olduğu biliniyordu.. Genelkurmay Başkanlığı Atatürk’ün boyunu açıklayarak tartışmalara son noktayı koydu. Genelkurmay Başkanlığı Atatürk’ün boyunun bilinenin aksine 1.68 değil, 1.74 olduğunu açıkladı. Atatürk’ün boyu 1.74 i ken, kilosu 74-76 arası, ayak numarasının da 42 olduğu açıklandı. Siz babasının adının Ali Rıza, annesinin adının Zübeyde olduğunu kabul etmeye devam edin ve tabii Selanik’te doğduğunu da! Resmi tarih iddiasını

Atatürk un SEVGILISI Fikriye nin intihar etmediği, öldürüldüğü kanaati güçlendi.

Hayatı gizemlerle dolu Fikriye’nin intihar etmediği, öldürüldüğü kanaati güçlendi. Yazar Fatih Bayhan tarafından yapılan çalışmada Fikriye’nin aynı zamanda Atatürk’ün imam nikâhlı eşi olduğu ve ondan çocuk aldırdığı iddia ediliyor.  Zübeyde, Makbule, Latife, Fikriye, Sabiha, Ülkü… Atatürk’ün kadınları. Anne, abla, eş, sevgili, evlatlık... Mustafa Kemal’in etrafındaki kadınların her biri ayrı bir araştırma konusu aslında. Latife Hanım ile Atatürk’ün ilişkisi sıradan bir karı-koca münasebeti değildi elbet. Gazi’nin etrafındaki kadınların çoğu güçlüydü şüphesiz. Ama Fikriye’nin durumu farklıydı. Mahzun, acılı, âşık, ihtiraslı, bir o kadar da çocuktu Fikriye. Zaten acılarla örülü hayatı da bunu gösteriyor. Fikriye yitik bir kadındı. Çünkü Atatürk’ün hayatının belki de en gizli kalan parçasıydı.  Atatürk ile Fikriye’nin ilişkisi nasıldı? Fikriye Köşk’te sıradan bir kadın mı yoksa Mustafa Kemal’in kalbindeki en derin yara mıydı? Fikriye intihar mı etti? Atatürk, Fikriye’ye dinî nikâh