Ana içeriğe atla

Kayıtlar

Temmuz 2, 2013 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

O bir Süslümandır

Fatihin Torunları Mehmet Şevket Eygi O bir Süslümandır Abdest şadırvanını musluklarına lazerli dijital fotosel taktırdık. Minarelerdeki hoparlörler 125 desibel şiddetinde avaz avaz bağırıyor. Camiye klimalar konuldu, içerisi püfür püfür, şu kavurucu sıcaklarda içerisi kış gibi. Terli giren hasta çıkıyor. İmam Hatip okulunun en görkemli yerinde büyük bir Paşa portresi gök gözleriyle kızgın kızgın bakıyor. Sabah ezanı okunuyor, erte namazında camide birkaç ihtiyardan başka cemaat yok. İslamcıların büyük kısmı leşler gibi horul horul uyuyor. Ramazan hazırlıkları tamam. İftardan sahura kadar vur patlasın çal oynasın şenlikler, etkinlikler, eğlenceler. Beş yıldızlı içkili, fuhuşlu lüks restoranlarda mükellef ve pek lüks iftar ziyafetleri… Bizim cemaatin ziyafeti sizin tarikatin ziyafetinden daha lüks, daha israflı, daha mükellef oldu… Lüks iftar ziyafetlerinin bazılarında bol bol papaz yahnisi yeniyor. Geçen yıllarda böyle ziyafetlerden birinde papazın biri cebinden bir Cevşen çıkartmış ve

GAY VE LEZBİYENLER

CHP MENSUBU GAY VE LEZBİYENLERİN DE KATILDIĞI YÜRÜYÜŞE AYNI ZAMANDA CHP MİLLETVEKİLLERİ DE DESTEK VERDİ. BAŞÖRTÜ ÖZGÜRLÜĞÜNÜ ANAYASA MAHKEMESİNE TAŞIYAN CHP MİLLETVEKİLLERİNİN, GAY VE LEZBİYENLERİN ÖZGÜRLÜĞÜNE DESTEK VERMESİ YADIRGANDI.

Kemalits Oldu

Bir Kişinin Kemalits Olduğunu Nasıl Anlarsınız . 1- İçki İçip Atam İzindeyiz Diyor İse Kemalits'dir 2-Sadece Atam İzindeyiz Diyor İse'de Kemalits'dir. 3- Atasının Gerçeklerini Söyleyince Küfr Ediyor İse Kemalits'dir. 4- Yediremediği Zamanda Küfür Eden Kemalits'dir 5- Her Lafında O Olmasaydı Olmazdın Diyen Kemalits'dir. 6- Başörtüsüne Karşı Olan'da Kemalits'dir. 7- Ezan Sesini Duymak İstemeyen'de Kemalits'dir. 8- Mübareklerin Sözlerini Atasının Sözü Gibi Yazan'da Kemalits'dir ( Haberleri Yokmuş Gibi Yazda Anlamasınlar ) 9- Mal Gibi Atasının Resminin Önünde Duran'da Kemalits'dir. 10- Anıtkabir'de Atasının Taş Mezarına ( Toprak Kabul Etmediya Hani ) Tapan'da Kemalits'dir. ♥ I Need Allah In My Life ♥ [not a hadith] Allahu Akbar!