Ana içeriğe atla

Kayıtlar

Eylül 9, 2013 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

KOÇ servetini merak etmediniz mi? BEKO (BE=Bernar , KO=Koç)

Koç ailesi Haim Nahum Bernar Nahum Vehbi Koç Yahudiler Beko ve diğer gizli gerçekler “Vehbi Koc, Haim Nahum’un oğludur. Haim Nahum, Osmanlı Bankasından caldığı paraları İsviçre’ye aktardı. Haim Nahum çaldığı paraların yarısı oğlu Bernar Nahum’a diğer yarısını da diğer oğlu Vehbi Koç’a verdi. Bernar Nahum ve Vehbi Koç ortaklasa BEKO’yu kurdular. Vehbi Koç’un serveti, Osmanlı Parasıdır.”

Hiç Birimiz Masum Değiliz

MASUM DEGiLiZ Peygamberler müstesna hiç kimse masum değildir.. Ve herkes imtihan olunmaktadır. Hiç kimsenin bırakın başkasını kurtarmasını, kendi kurtuluşu için bile garantisi yoktur.. Hiç kimse hiç kimseyi Allah’ın elinden alamaz. Herkes için ancak yaptığının karşılığı vardır.. Gelin musalla taşından kalkalım, yaşadığımız zamana ve mekana şahidlik edelim. Allah’ın dinine şahidlik edelim.

Kuran-ı Kerim i kese kâğıdı yaptilar

Okudukca g ö zleri h ü zun doluyor insan ı n Cumhuriyetin kese kâğıdı o!' diyor, kitap yığınları arasından seçmeye çalıştığımız tabloyu kastederek. Anlamadığımızı fark edince içeri davet ediyor: "Geçin, yakından bakın!" Ne olduğunu idrak etmemiz vakit alıyor. Manavlarda görmeye alışık olduğumuz cinsten bir kese kâğıdı, çerçevelenip duvara asılan. Tek farkla; gazete kâğıdından değil, Kur'an-ı Kerim sayfa sından yapılmış. Yerinden indiriyor, önüne, arkasına bakıyoruz. Hayır! Yanlışlık yok. Kenarlarında tefsiri de olan bir Kur'an-ı Kerim sayfası. Tutkallanıp kapatılmaya çalışılsa da okunuyor üzeri... Anne babaya itaati öğütleyen İsra suresi 23. ayetin ortalarından başlıyor sayfa: "Şayet onlardan biri ya da ikisi yaşlılıklarında yanınızda bulunursa sakın 'öff' (bile) demeyin. Onları azarlamayın ve çok nazik söz söyleyin!" Ve sonuna doğru: "Rabbiniz, içinizde olanı en iyi bilendir. Eğer siz iyi kimseler olursanız, şüphesiz O, çok tevbe edenler